Tamme fugler drømmer,mens ville fugler flyr

mandag, mai 11, 2009

Imre sitt rom

Jeg har lenge gått og irritert meg over den knallgule sprinkelsenga til Imre, og så har jeg sagt at den furukommoden som står på rommet hans skal males. For å få opp min egen iver kjøpte jeg tilogmed knotter til kommoden, for at jeg skulle få lyst til å hive meg igang. Men nei... Lysta kom rett og slett ikke, eller var det tiden som ikke strakk til? Kan vi forsone oss med det siste?? ;)Kommoden er ferdig, og det er ikke engang min fortjeneste!
Leken som bestemor og bestefar kjøpte på Santorini henger på plass
Imre sin seng er ferdigmalt, og Ole Brum sengetøyet er lagt på for helgen:)Men nå er det ferdig, endelig! Da er det bare voksensoverommet igjen, og det skal snart til pers, selv om det er fem år siden vi pussa det opp fra topp til tå. Til mitt forsvar så tilbrakte jeg det første halvåret av svangerskapet i senga enten på soverommet eller sykehuset. Soverommet hjemme har gule vegger, og det hadde jammen rommet på sykehuset i Bodø og! Så er litt lei av gult kan man si. Da synes jeg det er greit å få malt soverommet i en hvit nyanse, og så blir det tapet på en vegg med mønster, for å skape kontraster. Nå har jeg offentliggjort de planene, så da har jeg litt større press for å komme igang ;)

Det er travle maidager, med skolearbeid, praksis, aktiviteter for ungene og helligdager, så bloggen har fått lide litt under det. Men snart skal jeg til med hagearbeid og! Jeg har de siste to ukene lest blogginnlegg på blogginnlegg om hagestell og deres vakre hager, så jeg klør litt over gjennomsnittet etter å komme igang! Men siden jeg bor LITT lenger nord i landet enn mange av dere blir det noget senere oppstart med hagesysler hos meg. Av en eller annen grunn liker ikke blomstene nattefrost, gitt ;)

Men bilder tar vi ,selv om blogginnleggene uteblir! Så det blir noen innlegg idag med bilder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar