Tamme fugler drømmer,mens ville fugler flyr

fredag, mai 01, 2009

Nydelige dager!
Her i nord har det vært utrolig fine dager! Igår nøt vi sola ute, etter å ha kommet hjem.

Jeg har vært utrolig dårlig med bloggoppdateringer i det siste, det har sin bakgrunn i myyyye skolearbeid. Jeg dro på skolen 2 påskedag i to uker, og så var det rett i praksis. Nå er det en liten pause, men så er det på'n igjen.

Har vært noen utrolig deilige dager her, igår gikk Imre og jeg tur til Aina på Siva, fikk akutt Ainalengsel, så da var det bare å traske. Imorgen skal vi faktisk ut, hvis vi kommer oss så langt, hehe. Det skal bli koselig med en venninnekveld med vin og slarving:)


Idag har vi vært i byen, sett på toget, kjøpt oss is og kost oss. Så gikk vi hjem og koste oss litt på verandaen før Laila, Andreas med unger kom på lapskaus, deilig og koselig!

Har tatt litt bilder her og derKaja drillet idagKristoffer koste seg i sola idag!Vet ikke helt om Imre koste seg, men kanskje ;)

Imre holdt flaska selv idag! Never mind de kritthvite leggene til mor;)Kommer sterkere tilbake imorgen! Hadde vært koselig om du la igjen en hilsen ;=)

1 kommentar:

  1. Hei :-)

    Hvordan er det med dere? Har dere fått noen ordentlig diagnose på Imre? Skal dere tilbake på riksen eller er dere ferdig? Får håpe dere er ferdige og at det går bra!

    Ha en fin dag!

    SvarSlett