Tamme fugler drømmer,mens ville fugler flyr

torsdag, april 02, 2009

VINGLETE HELSEPERSONELL

Så var vi her enda da... Skulle egentlig hjem igår, så bagen sto ferdig pakka igår tidlig. Men lillegull var for syk til å dra noen som helst sted, han ble veldig dårlig natt til igår. Pusten ble bare tyngre og tyngre, og det pep og surkla i brystkassa hans.

Dagen igår starta med blodprøver. For et styr! Først var vi inne på barnelaben, men de mente at vi måtte bort på det store labratoriet for å få tatt de blodprøvene. Det er visstnok så spesielle blodprøver, går på immunforsvaret osv, kjøres visstnok bare en gang i uka, så flaks at vi var der på en onsdag:)

Damene lette og lette, men årene var som svunnet lik dugg for solen. De ga tilslutt opp, og Imre ble bare dårligere i pusten. De fant ut at de måtte ha hjelp fra barnelaben, og flere sånne lab damer begynte å knipse og klappe på lillemannen, for å finne frem noen årer. Men nei. Tilslutt la de inn en nål i hodet, det var like greit, de begynte uansett å få knapt med tid, legen pusta de i nakken fordi lillegull var så tett og dårlig. Ikke bra å utsette han for mye stress, sa legen. Men prøvene ble tatt, og Imre sovnet under neste lungefunksjonstest.

Så ventet Pelle intensivsykepleier på hjertelaben. De skulle ta ultralyd av hjertet for å stadfeste om den bilyden var av stor art, og for å se om hjertet har tatt skade av at lungene og resten av systemet har jobbet sånn på høygir. Men der var alt tipptopp, så hjertet er sterkt og godt!:))

Det ble mye inhalasjoner igår, og tester. Det ble bestemt at vi måtte være til idag, så jeg labba bort hit på sykehushotellet med Imersen sånn utpå ettermiddagen og vi tok oss en strekk sammen. Etterlengta!

Natta i natt har vært lik den forrige sånn tetthetsmessig. Inhalasjon ca hver tredje time, både ventolin og racemisk adrenalin. Pluss antibiotika,prednisolon,losec, singulair og pulmicort. Medisinrutine både morgen og kveld, og så inhalasjoner utenom da på dag og evt natt. Føelr meg som den dealeren her jeg vandra rundt i går med en stor gul sprøytespissboks til å ha de spissene som jeg bruker når jeg trekker opp adrenalin og ventolin. Nå står boksen planta på rommet her oppe, og her skal den få stå til vi drar:)

Så imorgen skal vi faktisk HJEM!! Gleder meg helt vilt til det! Det var prat om overføring til Bodø sykehus, men vi skal heller dra dit hvis det blir nødvendig på mandag.

Og så ringte jentene idag fra playdate! Så godt å skravle litt med dere, følte neeeesten at vi var litt på playdate vi og en liten stund;) Skal bli godt å komme hjem til dere alle, skravle og la ungene leke! Såååå kos at dere tenkte på oss! :)

Nuh sover Imrelille, så kanskje man skulle lurt seg en tur i dusjen, kanskje det trengs? jeg har jo tilogmed spist idag! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar