Tamme fugler drømmer,mens ville fugler flyr

torsdag, mars 26, 2009

En ny dag i storbyen...




Det er INGEN som har så kule Ole Brum sokker som meg....



Så er en ny dag på hell her på Riksen, en dag med mye tester... Igår var en merkelig dag, han tok blodprøver,eeg og så hadde vi en laaaaaang prat med legen.

Hun mistenker at Imre ikke har astma, hun er visst relativt sikker på det... Det er jo i utgangspunktet en god nyhet, men det hun mistenker feiler Imre er visst ikke så lett å fikse, det er visst sammensatt av flere ting, derfor har det nok vært vanskelig for legene i Sandnessjøen å danne seg et klart bilde. Men det var visst ingen unnskyldning ifølge legen her, for de skulle tatt tester istedet for å overmedisinere han, og ihvertfall sendt han videre mye før. MEN, mammaen til Imre er bare glad for at vi er her NÅ, og at det ser ut til at livet kan bli bedre for Imrelille.




Mors liv på sykehuset!;)



En koselig hendelse igår var at Ann Helen kom på besøk. Veldig altfor lenge siden jeg så henne sist, det var GODT å se henne!!! Søstre er fantastiske, spesielt min! :)Tida fløy avgårde og brått var det leggetid for lillegull. Han la seg, TRODDE jeg, men igår ville ikke lillegull sove... Det er jo litt kinkig når vi tross alt deler rom, men han sovnet da tilslutt :)

Idag visste jeg at vi måtte tidlig opp, for han skulle få inn sonde til PH måling kl 8. Jeg hoppa (nåja.....) i dusjen 7.30 og Imre lå i vogna inne på badet og prata med mammaen som vaska hår og legeme:) Gastro ventet på oss kl 9, og en mann fra Meløy la inn sonde på et lite gull som hadde andre planer. Men sonden gikk ned, og vi fikk apparat å trykke på. Dette apparatet skal måle ph verdien i magen hans, for å finne ut om det er "sure oppstøt" som går til lungene, og som da forårsaker lungebetennelse.



Etter at vi var ferdig der var det å prøve å spise for lillegull, men han ville bare sove og sove og sove. De venta på oss på et kontor for å få tatt en svettetest og en allergitest. Lungefunksjontest fikk ikke dama til å ta, for lillegull liker visst ikke masker. NEI, SIER DU DET?????? ;)


Jeg sitter i stol!!


Idag kom Veronica på besøk, etterlengta! Var så godt å ha henne der, og skravle og hjelpe til litt med Imre og undersøkelsene. Ække alle som får jobbtilbud når dem er på besøk på sykehus ;))

Nå sover Imre, og vi håper på en rolig natt, han er superflink og drar ikke i sonden sin. Imorgen er det narkose og CT som venter, før vi kan dra på helgeperm! DET blir gøtt!!



3 kommentarer:

  1. Godt å høre at det går bra med dere. Var jo noen herlige bilder av Imre også.
    Hva tror de feiler han da?

    Hilsen Vera & Kristoffer.

    SvarSlett
  2. Lille snusken .... Får vondt i meg med tanke på alle testene, men det ser ut til at han har det bra på bildene :)
    Godt og lese bloggen, er jo spent på hvordan det går med dere :)

    Millioner klemmer :)
    Aina :)

    SvarSlett
  3. Hei :-)

    Godt dere får grundige undersøkelser,men må være tøft.... Synes du er sterk som klarer å holde humøret oppe.... det virker sånn hvertfall :-) Ønsker dere lykke til og håper dere får en fin helg hjemme :-)

    SvarSlett