Tamme fugler drømmer,mens ville fugler flyr

onsdag, mars 25, 2009

Vel fremme...

Da var vi fremme på Rikshospitalet. Vi var fremme igår litt før 11, og har da hatt vår første natt her.

Lille Imre så rart på mamman sin da han måtte stå opp halv 5 igår tidlig, det var fullstendig meningsløst å spise grøt kl 04.45! Men flyet gikk kl 06.12, så skulle vi rekke det måtte vi forte oss litt! :)

Flyturen gikk som en drøm med lillegutt, han sov i ti minutter, ellers satt han på fanget og lekte blid og fornøyd med et papir. Lett å tilfredsstille! :) Det å sette sammen ei kombivogn med en liten gutt i bæresele og få med seg en bag på 20 kilo over skuldra var ikke bare bare, men vi kom oss da på flybussen... Så var det neste bøyg, fra flybussen og opp til sykehuset. Det var tungt a gitt! Men vi kom oss opp:) Her er bilde av der vi ligger, et dobbeltrom som vi deler med jente på 12 år. Hun har det veldig greit, med sittegruppe foran senga si, JA hun har nemlig seng! :) Vi har ca 2x2 meter... Jeg har sagt fra at det er altfor trangt, så vi får se hva de får til.

Igår tok vi røntgen av lungene, svaret får vi idag etter lunsj. Ellers har han tatt eeg, og blodprøver. Svarene på det kommer nok og etter lunsj. Vi har oppdaget to skatter her på sykehuset: lekerommet der Imre kan få ut litt av ALL den energien han plutselig har fått, og foreldrerom nedi gangen, som tydeligvis ingen andre vet om, der er det veldig sjelden folk. Og det er så fantastisk å trekke seg litt tilbake der når man er lei av High school musical og Hannah Montana på tv'n til nabosenga! :)


Det er sol ute, vi var en tur og gikk igår ettermiddag, det er så deilig å gå turer utenfor avdelinga! :) Tok noen bilder av Imre igår, han har nesten lært å sitte alene nå! :)

4 kommentarer:

  1. så godt og lese at det gikk greit :) og nydelig bilder av lille snuppen da :)

    Tusen takk for sms igår, har gått i ett her , nå er vi til mamma og blir nok her til i morgen :)

    muss lillegull fra oss, og håper alt går greit med dere :)
    klemmer:)

    SvarSlett
  2. hmm, glemte og skrive navnet mitt da :)

    Aina :)

    SvarSlett
  3. Fint å høre at dere har det bra. Hvordan har det gått i dag da.

    Lille Kristoffer sender en god "rrrrrrrrrrr" til Imre og ønsker han lykke til.

    SvarSlett