Tamme fugler drømmer,mens ville fugler flyr

torsdag, mars 19, 2009

Litt mer ventetid....

Idag ringte de fra Rikshospitalet. Imre blir innlagt der på tirsdag morgen, så vi tar første flyet tirsdag morgen. Det blir bra, håper vi! Han skulle egentlig innlegges på Voksentoppen, en mindre avdeling av Rikshospitalet, men av en eller annen grunn følte de det tryggest å ha han innlagt på barneklinikken. Han skal i narkose på onsdag for å ta noe som heter bronkoskopi. En rutineundersøkelse, men jeg synes det er skummelt at mitt lille gull skal i narkose. Vi vet enda ikke hvor langt oppholdet blir, men har blitt forespeilet halvannen til to uker. Det blir spennende.

Billetten nedover er bestilt, flyet går 06.12!! Hjelpes!! Tror kanskje det blir tidlig kveld mandag ja! Og forsåvidt tirsdag.....;)

Endelig er altså ventetiden over, det skjer noe...


Tenk at det er 7 mnd siden....:)





Et stort skår i gleden er at mellomste gull blir seks år på onsdag... Jeg går glipp av hans sjette bursdag... Igjen må mamma reise bort med Imre, og så på bursdagen. Det blir familie/venne bursdag her på søndag, og så får pappa ordne barnebursdag på onsdag. Klarer gutta på Husøy det, klarer alltids pappaen her hjemme det og!;)








Blir 4 dager med pakking, kos med de to største gulla mine og neglebiting nå....




1 kommentar:

  1. så godt at imre skal på en liten oslotur,og få sjekket alt ordentlig. :):) han er i de aller beste hender,men skjønner at du synes det er skummelt ja. er jo lillegutten din. :):) kos deg masse med resten av familien i helgen,og masse god tur sørover. skal tenke p ådere. :)

    SvarSlett